Restaurant Flamboyant
Kleine Houtstraat 3 (zwart)
2011 DD Haarlem
Tel: 023 5421503
Mail: info@restaurantflamboyant.nl

Flamboyant

Catering

Onbekommerd en zorgeloos uw feest thuis of bij uw bedrijf vieren

Restaurant Flamboyant helpt u daar graag bij. De gehele of gedeeltelijke organisatie wordt door ons vakkundig verzorgd, zodat u thuis of bij uw bedrijf een onvergetelijk feest kunt vieren zonder alle bijkomende beslommeringen.

Wat dacht u van bijvoorbeeld een geheel verzorgd Indonesisch buffet. Culinair en gastvrij zoals u van ons mag verwachten. Wij verzorgen indien gewenst ook alle toebehoren zoals tafels, stoelen, tafellinnen, bestek en alle verdere benodigdheden. Samen met u stellen we de gerechten samen en u kunt meedenken in de aankleding van het festijn. Vervolgens regelen wij alles tot in de puntjes waarbij u kunt rekenen op onze jarenlange ervaring.

 

 

Om uw feest een extra Indisch tintje te geven, kunnen wij ook voor de muzikale omlijsting zorgen samen met bijvoorbeeeld de bekende Molukse zanger Ais Lawa-Lata (hierboven afgebeeld).

 

Café Studio in Haarlem

 

 

 

Tot twee jaar terug hebben wij een onderdeel uitgemaakt van de jaarlijks druk bezochte Duikbeurs te Utrecht. De alom bekende Vakantiebeurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht en Haarlem Culinair, waar jaarlijks de toonaangevende restaurants uit Haarlem zich op het gezellig ingerichte plein presenteren en waar rond 50.000 mensen genieten van wat Haarlem Culinair te bieden heeft. Tegenwoordig verzorgen wij de catering op diverse locaties in heel Noord-Holland. Zowel voor onze privé klanten als voor bedrijven.

 

Grand Café Together in Diemen - Personeelsfeest van Media Markt Amsterdam

 

 

Als u met een grote groep gasten wilt dineren om iets feestelijks te vieren dan zijn er diverse mogelijkheden. Wij kunnen ons restaurant aan u ter beschikking stellen voor groepen tot 50 personen waarbij we gezamelijk het menu samenstellen.

 

Flamboyant Catering Service – voor een uitstekende catering op elke locatie gebaseerd op jarenlange ervaring

 

Voor nadere informatie over de Catering Service kunt u contact opnemen met ons.