Restaurant Flamboyant
Kleine Houtstraat 3 (zwart)
2011 DD Haarlem
Tel: 023 5421503
Mail: info@restaurantflamboyant.nl

Flamboyant

Menukaart

VOORGERECHTEN
Pangsit Goreng ………………………………………………………………………………………………………………………………. € 7,50
Gekruid kipgehakt in een krokant gebakken deegje, geserveerd met gembersaus

Risolles …………………………………………………………………………………………………………………………………………. € 7,50
In een gepaneerd pannenkoekje gewikkelde runderragout

Vegetarische loempia……………………………………………………………………………………………………………………… € 6,50
Een groenten-tahu vulling in deeg gevouwen, geserveerd met chilisaus

Saté Ajam ……………………………………………………………………………………………………………………………………… € 7,50
Saté van kip met een katjangsaus

Saté Domba …………………………………………………………………………………………………………………………………… € 8,50
Saté van lamsvlees met een ketjapsaus en lente-uitjes

Combi Flamboyant …………………………………………………………………………………………………………………………. € 10,50
Een combinatie van verschillende voorgerechten

Mango Kipsalade ……………………………………………………………………………………………………………………………. € 8,50
Een salade met reepjes mango, kip en paprika op een bedje van sla, overgoten met een pindadressing

Ketoprak ……………………………………………………………………………………………………………………………………….. € 7,50
Een salade van tahu, taugé en ijsbergsalade, afgemaakt met een katjang – ketjapdressing

Udang Goreng ……………………………………………………………………………………………………………………………….. € 9,50
Grote gamba’s gebakken in bierbeslag

 

SOEPEN
Javaanse groentesoep …………………………………………………………………………………………………………………….. € 6,00

Soto Ajam ……………………………………………………………………………………………………………………………………… € 6,50
Mild gekruide kippenbouillon met taugé, stukjes kip, lente-ui, selderijblad en gebakken uien,

geserveerd met een pittige sojasaus

 

HOOFDGERECHTEN

Rijsttafel ……………………………………………………………………………………………………………………………………….. € 24,50
Een selectie van verschillende gerechten: saté ajam, sambal goreng telor, gado-gado, pisang goreng, sajoer lodeh, seroendeng, atjar, sambal badjak, sambal goreng kentang, tahu ketjap, kroepoek,

daging smoor en ajam bumbi bali

Rijsttafel Saté ………………………………………………………………………………………………………………………………… € 23,50

Saté udang, saté ajam, saté domba, saté champignon, saté poessoet en gado-gado

 

Vleesgerechten
Daging Smoor ……………………………………………………………………………………………………………………………….. € 19,50
Gesudderd rundvlees in sojasaus

Daging Rendang …………………………………………………………………………………………………………………………….. € 19,50
Gesudderd rundvlees in een mild-pikante kokossaus

Daging Bumbu Bali ……………………………………………………………………………………………………………………….. € 19,50
Gesudderd rundvlees in een mild-pikante sambalsuas

Daging Bistek Djawa ……………………………………………………………………………………………………………………… € 23,50
Reepjes ossenhaas overgoten met een zoet-pittige Javaanse sojasaus en petehbonen

Daging Wotjap ………………………………………………………………………………………………………………………………. € 23,50
Reepjes ossenhaas overgoten met een zoetzure gembersaus

Dendeng Belado ……………………………………………………………………………………………………………………………. € 22,50
Gebakken pikant rundvlees

 

Kipgerechten
Ajam Pedis ……………………………………………………………………………………………………………………………………. € 19,50
Kipfilet in pikante sambalsaus

Ajam Smoor ………………………………………………………………………………………………………………………………….. € 19,50
Gesudderde dij-filet in sojasaus

Ajam Goreng Saus Katjang …………………………………………………………………………………………………………….. € 18,50
Gegrilde kipfilet met een heerlijke pindasaus

Ajam Opor ……………………………………………………………………………………………………………………………………. € 18,50
In kokossaus gesudderde plakjes kipfilet

 

Visgerechten
Ikan Bumbu Bali …………………………………………………………………………………………………………………………… € 18,50
Gestoomde makreelfilet overgoten met een pikante sambalsaus

Udang Sambal Goreng Peteh ………………………………………………………………………………………………………….. € 23,50
Garnalen in een pittige saus met sperzieboontjes en petehbonen

Zalm Sambal Goreng Peteh …………………………………………………………………………………………………………….. € 18,50
Zalmfilet in een pittige saus met sperzieboontjes en petehbonen

 

Vegetarische gerechten
Vegetarische Rijsttafel ……………………………………………………………………………………………………………………. € 19,50
Een selectie van verschillende specialiteiten op basis van sojaproducten en groenten

Gado Gado ……………………………………………………………………………………………………………………………………. € 15,50
Gestoomde groenten met een milde pindasaus

Tempeh Bumbu Bali……………………………………………………………………………………………………………………….. € 12,50
Gebakken tempeh met een pikante sambalsaus

Tahu Ketjap……………………………………………………………………………………………………………………………………. € 12,50

 

HET FLAMBOYANT MENU
Soto Ajam of Pangsit of Vegetarische loempia ………………………………………………………………………………….. € 26,50
Rijsttafel Flamboyant
Koffie met spekkoek of sorbet ijs

 

KLEINE SCHOTELS
Nasi Rames …………………………………………………………………………………………………………………………………… € 14,50
Nasi Goreng Rames ……………………………………………………………………………………………………………………….. € 15,50
Bami Rames ………………………………………………………………………………………………………………………………….. € 16,50
Saté Ajam Schotel ………………………………………………………………………………………………………………………….. € 12,50
Gado Gado Schotel met kippenpootjes …………………………………………………………………………………………….. € 12,50

 

Alle hoofgerechten worden geserveerd met witte rijst en een garnituur van;

* Sajoer – groente gekookt in kokosmelk
* Seroendeng – mild gekruide geraspte kokos
* Atjar – mild gekruide groenten op zuur
* Sambal Badjak – chilisaus van het huis
* Sambal Goreng Kentang – pikant gekruide frietjes

Als extra of bijgerecht kan besteld worden;

Kroepoek ………………………………………………………………………………………………………………………………………. € 2,50
Nasi Goreng ………………………………………………………………………………………………………………………………….. € 3,50
Bami Goreng …………………………………………………………………………………………………………………………………. € 3,50
Emping (vegetarische kroepoek) ……………………………………………………………………………………………………… € 3,00

 

NAGERECHTEN
Mango ijs met mango ……………………………………………………………………………………………………………………… € 7,50
Lychees met vanille ijs ……………………………………………………………………………………………………………………. € 6,50
Dame Blanche ……………………………………………………………………………………………………………………………….. € 6,50
Pisang goreng met kokosijs …………………………………………………………………………………………………………….. € 6,50
Mix van diverse soorten sorbetijs …………………………………………………………………………………………………….. € 6,50
Spekkoek ………………………………………………………………………………………………………………………………………. € 4,50
zoete koek met vanille en mild gekruide laagjes

 

Indien u overweegt om een maaltijd met twee of meer personen te nuttigen, zullen wij een couvertprijs van € 7,50 per persoon in rekening brengen.